Tuinontwerp kosten

wat kost het laten maken van een tuinonterpWat zijn de kosten voor het laten maken van een tuinontwerp? Dat hangt af van de grootte van je tuin en de complexiteit. Toch willen we je graag alvast een grove indicatie geven van de gemiddelde kosten van een tuinontwerp, een los beplantingsplan of tuinadvies. Na het eerste vrijblijvende gesprek bij je tuis maken we een offerte voor jou op maat.

Kosten tuinontwerp laten maken

De prijs voor het maken van een tuinontwerp met beplantingsplan ligt voor de meeste tuinen tussen de 1200 en 2000 euro, afhankelijk van de grootte en complexiteit van de tuin en tuinwensen. Wil je weten wat je daarvoor kunt verwachten? Kijk dan hier voor onze werkwijze.

tuinontwerp laten maken kosten

Kosten beplantingsplan, los van tuinontwerp

Wanneer we een tuinontwerp maken valt het beplantingsplan binnen de opdracht. Misschien is bij jou de indeling van je tuin al helemaal goed en heb je geen tuinontwerp nodig maar wil je toch hulp bij een mooi beplantingsplan. Het maken van een beplantingsplan hangt af van de grootte van de tuin en borders en van de complexiteit, maar zal voor de meeste tuinen tussen de 500 en 1000 euro liggen. Bij het beplantingsplan leveren we een lijst met  de toegepaste soorten en aantallen.

Tuinadvies

Hiervoor rekenen we een uurtarief van 60 euro per uur.  Als het ver van Rotterdam is en het een korte afspraak betreft komt daar iets bij voor de reistijd. Een los tuinadvies is zinvol als je redelijk tevreden bent met de indeling van je tuin maar op enkele punten of op onderdelen nog vragen hebt.

tuinontwerp laten maken kosten

Beplanten

Beplanten en tuinwerk doen we voor een uurtarief van 40 euro. Het voorbereiden, uitwerken, uitzoeken en bestellen voor ons gebruikelijke uurtarief van 60.

Alle prijzen zijn exclusief btw, reis en printkosten.

tuinontwerp beplantingsplan kosten

Wil je weten wie we zijn? Hier stellen we ons voor.

Nieuwsgierig naar onze eigen tuinen? Dit is de gemeenschappelijke tuin van Marilene in Rotterdam. Martine tuiniert aan de rand van Rotterdam op een volkstuincomplex.