Tuinontwerp laten maken

Wil je een tuinontwerp laten maken voor je tuin? Wij maken tuinontwerpen en beplantingsplannen in de regio Rotterdam en ook in de rest van Nederland.

Wij zijn Martine Herman & Marilene Vermeulen en werken sinds 2012 samen onder de naam Tuinatelier Herman & Vermeulen. We houden van tuinen met kleur. Daarnaast houden we van tuinen waar kinderen mogen rennen en spelen. Ook zorgen we ervoor dat een tuin het hele jaar door bloemen en kleur geeft.

tuinontwerp laten maken

Of het nu gaat om een bescheiden stadstuin, een gemeenschappelijk tuin met je buren of een natuurlijke tuin vol vlinders en bijen, wij helpen je verder.

natuurlijke tuin

In veel van onze tuinen komen sterke en weelderige planten voor, ‘No-nonsens’ planten die tegen een stootje kunnen. Het onderhoud van de tuin moet te overzien zijn. Tenslotte wil je van je tuin genieten en niet alleen maar werken. Daarom passen we het ontwerp zo aan dat het aansluit bij de tijd die jij aan de tuin wilt besteden.

tuinontwerp laten maken

Misschien wil je je tuin zelf aanleggen. Of schakel je toch liever een hovenier in? Daar houden we in het ontwerp al rekening mee zodat dit mogelijk is. Ook maken wij tuinontwerpen die passen in ieder budget. Wil je een duurzame tuin? Wij denken mee om bestaande materialen op een goede manier teĀ  hergebruiken. Verder zijn we dol op water in de tuin. Van een kleine wadi, een waterschaal tot aan stromend beekje in de tuin. Uiteraard denken we daarbij aan de veiligheid van kleine kinderen.

speelse familietuin

Twijfel je nog of het laten maken van een tuinontwerp wel iets voor jou is? Kijk dan eens op ons Pinterestbord met voorbeelden van onze tuinontwerpen. Wie weet is het iets voor jou.

We krijgen op dit moment meer aanvragen voor tuinontwerpen binnen dan we kunnen verwerken. Dat houdt in dat we een beperkt aantal opdrachten per jaar aannemen. We nemen geen opdrachten aan waar haast of een tijdslimiet aan verbonden is. Ook kan het betekenen dat het een tijd duurt voordat we aan een nieuwe aanvraag kunnen beginnen. Hoe lang deze wachttijd is kunnen we op dit moment niet aangeven.

tuinontwerp laten maken

Lees ook ons blog, of volg ons op Instagram, Facebook en Twitter

Voor het laten maken van een tuinontwerp in de regio Rotterdam of daarbuiten:

bel 06 43018877 (Martine Herman) of

06 42345438 (Marilene Vermeulen)