Wilde tuin met sterke lijnen

Een wilde tuin met sterke lijnen. En stoer, zeker niet tuttig. Daarnaast heel veel bloemen en kleur door het hele seizoen. Dat waren de wensen voor deze tuin in Middenbeemster.

OpdrachtgeverMiddenbeemster
Datum2020
Categorie,
Trefwoorden, , , ,

wilde tuin met sterke lijnenEen beetje een wilde tuin maar dan met sterke lijnen en vormen, kan dat?  De wens voor deze tuin in Middenbeemster was een tuin met natuurlijke weelderige beplanting. Een tuin waar best wat chaos mocht zijn, maar dan wel gestructureerd.

wilde tuin sterke lijnen

Centraal in deze tuin zijn de bloemenborders getekend. Ook is de eettafel in de tuin bewust zo geplaatst dat deze niet direct zichtbaar is vanuit de woonkamer. Zo kun je van verschillende kanten en ook vanuit het keukenraam genieten van de bloeiende planten.

wilde tuin strakke lijnen

natuurlijke tuin

De verspringende betonbanden van Schellevis geven deze tuin een stoer kantje. De moderne en robuuste elementen contrasteren mooi met de weelderige en romantische gemengde beplanting. Zo zorg je ervoor dat de tuin nooit tuttig of te schattig oogt.

weelderige beplantin natuurlijke tuin

Een andere wens dat de voortuin qua uitstraling zou aansluiten bij de achtertuin. Door het gebruik van dezelfde verharding, de ruime paden, sterke lijnen gecombineerd met een beetje wilde beplanting, horen voor- en achtertuin bij elkaar qua sfeer.

stoere natuurlijke voortuin

Het resultaat is een natuurlijk ogende voortuin die door het gebruik van de stoere betonelementen niet oubollig oogt.

voortuin ontwerpen

voortuin ontwerpen natuurlijke tuin

 

Kijk hier voor meer stoere stadstuinen met weelderige beplanting.

Ben je ook op zoek naar een beetje wilde tuin gecombineerd met sterke lijnen en een heldere structuur?

Mail ons via tuinatelier@hermanvermeulen.nl

Of bel:

Martine Herman        06 43018877
Marilene Vermeulen  06 42345438

Je kunt ons ook volgen op:
Facebook, Instagram of op Pinterest.