Tuinontwerp laten maken

Wil je een tuinontwerp laten maken voor je tuin? Wij maken tuinontwerpen en beplantingsplannen in de regio Rotterdam en ook in de rest van Nederland.

Wij zijn Martine Herman & Marilene Vermeulen en werken sinds 2012 samen onder de naam Tuinatelier Herman & Vermeulen. We houden van tuinen met kleur. Daarnaast houden we van tuinen waar kinderen mogen rennen en spelen. Ook zorgen we ervoor dat een tuin het hele jaar door bloemen en kleur geeft.

tuinontwerp laten maken

Of het nu gaat om een bescheiden stadstuin, een gemeenschappelijk tuin met je buren of een natuurlijke tuin vol vlinders en bijen, wij helpen je verder.

tuinontwerp laten maken

In veel van onze tuinen komen sterke en weelderige planten voor, ‘No-nonsens’ planten die tegen een stootje kunnen. Het onderhoud van de tuin moet te overzien zijn. Je wilt tenslotte van je tuin genieten en niet alleen maar werken. Het ontwerp passen we zo aan dat het aansluit bij de tijd die jij aan de tuin wilt besteden.

tuinontwerp laten maken

Misschien wil je je tuin zelf aanleggen. Of schakel je toch liever een hovenier in? Wij passen het ontwerp zo aan dat dit mogelijk is. Ook maken wij tuinontwerpen die passen in ieder budget.

Lees ook ons blog, of volg ons op Instagram, Facebook en Twitter

Voor het laten maken van een tuinontwerp in de regio Rotterdam of daarbuiten:

bel 06 43018877 (Martine Herman) of

06 42345438 (Marilene Vermeulen)